Telisresor och skidtest å färde

Vintern går för fullt, med rubriker som ”snösmockor” i media, så här följer några tips på vad en knäböjare kan hitta på framöver:

Skidtest i Gustavsberg

Under kvällsträningen den 11 februari kommer det finnas möjlighet att testa skidor från Völkl med NTN-bindningar från 22 Designs – både Outlaw och den splitternya Lynx med tech-tådel. Vår samarbetspartner Lagg & Hoj, som ligger i botten av lifthuset, kommer dessutom att låna ut NTN-pjäxor till dem som är nyfikna på att byta från 75 mm. Pjäxprovning kan göras från kl. 18.30 och skidtestet drar igång kl. 19.00. Välkomna!

Mer information »

Telis i GB

Offpistresa till Kittelfjäll

Vi åker till Kittel för tredje gången den 14–17 mars och letar upp den orörda snön utanför skidområdet (eller inom det, om den nu skulle råka finnas där). Kanske blir det regelrätta toppturer av det hela, men det beror helt på var snön är bäst – den här helgen är det åkningen som står i fokus. Sista anmälningsdag 12 februari!

Mer information och anmälan »

Snö var det här

World Telemark Day

Lördagen den 2 mars är det dags för historiens femte världs­telemarksdag och liksom ifjol tänkte vi fira den genom en sammankomst i Bydalsfjällen. Om vi blir tillräckligt många vankas även rabatt på liftkort!

Mer information kommer senare.

WTD 2018

Medlemsrabatter i Bydalen

Apropå just Bydalsfjällen har du väl inte missat att ÖTC har medlemsrabatter även där? För det har vi.

Mer information »

Dromföre

Ny telisvecka med UCPA

UCPA har just släppt en ny telemarksresa till Val d’Isère vecka 13. Instruktör för veckan är Max Cavalade och nivån är expert vilket kräver att man behärskar alla typer av offpistterräng. ÖTC:s medlemmar får 500 kr rabatt på priset, som inkluderar boende, måltider, liftkort för sex och en halv dag samt instruktör måndag–fredag. Rabattkod finns i medlemsutskick eller på begäran från medlemsansvarig.

Mer information »
UCPA