Bydalsfjällen

Bydalsfjällen är en välkänd skidort för de flesta östersundare (liksom många fler) och erbjuder en lugnare miljö än storebror Åre, med betydligt mindre trängsel även under högsäsong. Många barnfamiljer brukar hålla till här, men det finns bra åkning för alla nivåer och efter stora snödumpar erbjuds lättillgänglig offpiståkning av hög klass.

Bydalsfjällen erbjuder ÖTC:s medlemmar rabatt på säsongskort enligt nedanstående tabell. Rabatten gäller såväl individuella medlemmar som familjemedlemmar. Barn 0–7 år åker gratis.

Säsongskort 2023–2024

Kategori Ordinarie pris Medlemspris Rabatt
Vuxen 4790 kr 3860 kr 19,4 %
Ungdom (8–15 år) 3750 kr 3030 kr 19,2 %

Korten kan köpas på plats på försäljningsställena i Bydalen eller vid Drommen så fort anläggningarna öppnat och erbjudandet gäller sedan under hela säsongen. Har man inget passande keycard sedan tidigare tillkommer en kostnad på 50 kr för detta.

Observera att man måste ha löst medlemskap under innevarande säsong för att få rätt till rabatten. Visa upp det digitala medlemskort du får en länk till per mail i och med att din medlemskapsbetalning registreras vid inköpstillfället. Kontakta medlem@telemark.se om du inte fått mailet. Tänk också på att det kan ta ett par dagar för en medlemsanmälan att gå igenom när den betalas via giro, så var ute i god tid.