Bydalsfjällen

Bydalsfjällen är en välkänd skidort för de flesta östersundare (liksom många fler) och erbjuder en lugnare miljö än storebror Åre, med betydligt mindre trängsel även under högsäsong. Många barnfamiljer brukar hålla till här, men det finns bra åkning för alla nivåer och efter stora snödumpar erbjuds lättillgänglig offpiståkning av hög klass.

Bydalsfjällen erbjuder ÖTC:s medlemmar rabatt på säsongskort enligt nedanstående tabell. Rabatten gäller såväl individuella medlemmar som familjemedlemmar. Barn 0–7 år åker gratis.

Säsongskort 2020–2021

Kategori Ordinarie pris Medlemspris Rabatt
Vuxen 4350 kr 3500 kr 19,5 %
Ungdom (8–15 år) 3400 kr 2750 kr 19,1 %

Korten kan köpas på plats på försäljningsställena i Bydalen eller vid Drommen så fort anläggningarna öppnat och erbjudandet gäller sedan under hela säsongen. Har man inget passande keycard sedan tidigare tillkommer en kostnad på 50 kr för detta.

Observera att man måste ha löst medlemskap under innevarande säsong för att få rätt till rabatten. Så länge som vi behöver hantera medlemskapen manuellt kan inte kassapersonalen kontrollera medlemskapet i samband med köpet, utan man får begära ut ett intyg från medlem@telemark.se i förväg istället. Tänk också på att det just nu kan ta flera dagar för en medlemsanmälan att gå igenom, så var ute i god tid!