Aktiviteter

Program 2021–2022

 • Måndagar september

  Försäsongsträning kl. 17–18 i ÖSK-skogen.
  Läs mer…

 • 6–11 december

  Inköpsvecka på Naturkompaniet i Östersund.
  Läs mer…

 • 11 december + 10/11 januari

  Instruktörskurs för grön och blå nivå.
  Läs mer…

 • 14–16 januari

  Säsongsupptakt i Bydalsfjällen.
  Mer information kommer.

 • 17–20 mars

  Free Heel Fiesta i Kittelfjäll.
  Mer information kommer.

Programmet är under planering och kan komma att utökas. Vi utgår än så länge från att den fortskridande vaccineringen kommer att möjliggöra gruppresor av mer eller mindre vanlig art kommande vinter. Se kalendern för fler telisaktiviteter som inte arrangeras av ÖTC.

Veckoträning

Utöver detta har ÖTC som vanligt för avsikt att erbjuda gemensam kvällsåkning med instruktör i Gustavsbergsbacken på måndagskvällar under ett antal veckor. Vi återkommer när vinterns schema har spikats.

Öppen skidskola

Detta är ett flexibelt system för att boka upp skidskoledagar, där deltagarna själva står för grupperingen och klubben står för instruktörerna.
Läs mer…

Medlemsträffar

Hittar du inte det du söker i programmet, eller vill du bara ha sällskap i backen nån dag? Då kan du lägga in en egen aktivitet i vår telemarkskalender! Vi kallar detta för medlemsträffar, som skiljer sig från ÖTC:s egna arrangemang genom att det inte är klubben som sådan som står bakom dem. Upplägget kring anmälningsförfarande, bokningar, eventuell betalning o.s.v. är därmed upp till deltagarna själva och kan anpassas efter evenemangets inriktning och ambitionsnivå. Här platsar alla former av aktiviteter som medlemmarna kan tänkas vilja göra ihop, så det är bara att skicka in det du vill hitta på – eller haka på något som passar dig! Kontakta styrelsen om du vill ha hjälp med att marknadsföra ditt arrangemang.
Lägg till evenemang »
Samåkningsforumet »