Aktiviteter

Program 2020–2021

 • Måndagar september–oktober

  Försäsongsträning kl. 17–18 i ÖSK-skogen.
  Läs mer…

 • 2–7 november

  Inköpsvecka på Naturkompaniet i Östersund.
  Läs mer…

 • 16–17 januari

  Säsongsupptakt i Bydalsfjällen.
  Läs mer…

 • 6 mars

  Firande av Världstelemarksdagen i Bydalsfjällen.
  Läs mer…

 • 18–21 mars

  Free Heel Fiesta i Kittelfjäll.
  INSTÄLLT

 • 8 maj

  Topptursdag och säsongsavslutning på Åreskutan.
  Läs mer…

 • 21 juni

  Digitalt årsmöte.
  Läs mer…

Programmet kan komma att ändras beroende på coronalägets utveckling och myndigheternas rekommendationer. Se kalendern för fler telisaktiviteter som inte arrangeras av ÖTC.

Veckoträning

Utöver detta erbjuder ÖTC som vanligt gemensam kvällsåkning med instruktör i Gustavsbergsbacken på måndagskvällar under ett antal veckor. Gratis för medlemmar!
Läs mer…

Öppen skidskola

Detta är ett flexibelt system för att boka upp skidskoledagar, där deltagarna själva står för grupperingen och klubben står för instruktörerna.
Läs mer…

Medlemsträffar

Hittar du inte det du söker i programmet, eller vill du bara ha sällskap i backen nån dag? Då kan du lägga in en egen aktivitet i vår telemarkskalender! Vi kallar detta för medlemsträffar, som skiljer sig från ÖTC:s egna arrangemang genom att det inte är klubben som sådan som står bakom dem. Upplägget kring anmälningsförfarande, bokningar, eventuell betalning o.s.v. är därmed upp till deltagarna själva och kan anpassas efter evenemangets inriktning och ambitionsnivå. Här platsar alla former av aktiviteter som medlemmarna kan tänkas vilja göra ihop, så det är bara att skicka in det du vill hitta på – eller haka på något som passar dig! Kontakta styrelsen om du vill ha hjälp med att marknadsföra ditt arrangemang.
Lägg till evenemang »
Samåkningsforumet »