Topptursdagen 2021

Lördagen den 8 maj är det dags för ÖTC:s traditionsenliga topptursdag tillika säsongsavslutning och som vanligt har vi siktet inställt på Åreskutan.

Till topps

Vi samlas vid macken i Björnänge (bredvid E14 strax innan Åre) kl. 08.30 och åker sedan vidare till det ställe som enligt våra spioner bjuder på bäst snöförhållanden då. Vi slår sedan läger på lämplig plats vid lämplig tid under dagen och lunchar tillsammans ute på fjället (utan onödig närkontakt).

Detta är en dag då vi bara tar det lugnt och har det trevligt, men viss skidvana förutsätts. Alla är välkomna, medlemmar som icke-medlemmar, även om din häl skulle råka sitta fast… 😉

Om omständigheterna tillåter avslutar vi topptursdagen med en gemensam utomhusgrillning på ytterligare någon lämplig plats, vilket klubben kommer stå för. Mer information om detta kommer när vi hunnit kolla väderprognoser och tillgänglighet längre fram.

Alla på topp

Utrustning: Stighudar och du som har lavinutrustning tar med den.
Matsäck: Fixar var och en själv efter eget gottfinnande.
Transport: Sker på egen hand. Under normala förhållanden hade vi uppmanat till samåkning i största möjliga mån, men nu får alla göra den bedömningen själva utifrån rådande förutsättningar när det är dags.

Det kostar ingenting att följa med, men däremot vill vi att du anmäler ditt deltagande till styrelsen@telemark.se senast torsdag 6 maj så att vi vet hur många vi ska räkna in vid samlingen på lördagsmorgonen.

Vi är något på spåren