Topptursdagen 2022

Lördagen den 7 maj är det dags för ÖTC:s traditionsenliga topptursdag tillika säsongsavslutning och som vanligt har vi siktet inställt på Åreskutan.

Spårläggning

Vi samlas vid macken i Björnänge (bredvid E14 strax innan Åre) kl. 08.30 och åker därefter vidare till det ställe som enligt våra spioner bjuder på bäst snöförhållanden just där och då. Vi slår sedan läger på lämplig plats vid lämplig tid under dagen och lunchar tillsammans ute på fjället.

Detta är en dag då vi bara tar det lugnt och har det trevligt, men viss skidvana förutsätts. Alla är välkomna, medlemmar som icke-medlemmar, även om din häl skulle råka sitta fast… 😉

Om intresse finns och vädret visar sig samarbetsvilligt avslutar vi topptursdagen med en gemensam utomhusgrillning på ytterligare någon lämplig plats när vi kommit ner igen, vilket klubben då kommer stå för. Vi återkommer om hur det blir med detta längre fram.

Uppdatering 3/5: Det ser inte så lovande ut på grillfronten just nu…

Alla på topp

Utrustning: Stighudar och du som har lavinutrustning tar med den.
Matsäck: Fixar var och en själv efter eget gottfinnande.
Transport: Sker på egen hand, men samåk i största möjliga mån.

Det kostar ingenting att följa med, men däremot vill vi att du anmäler ditt deltagande till styrelsen@telemark.se senast torsdag 5 maj så att vi vet hur många vi ska räkna in vid samlingen på lördagsmorgonen. Ange även om du är intresserad av att stanna kvar och grilla efter turen och om du i så fall har någon specialkost vi behöver veta om.

Vi är något på spåren