World Telemark Day 2023

Den årliga Världstelemarksdagen, instiftad av Telemark Skier Magazine, uppmärksammas för nionde gången lördagen den 4 mars 2023. Dagen firas bäst genom att ta med sig en kompis (gammal eller ny) ut i backen/på fjället och böja knän för glatta livet tillsammans!

World Telemark Day 2023

Program

För att fira denna begivenhet bjuder ÖTC åter in till en träff i Bydalsfjällen. Tanken den här gången är att gå på någon form av topptur om föret, vädret och deltagarnas önskemål tillåter, annars kör vi i pisten. Ta med matsäck oavsett, så får vi helt enkelt se om den inmundigas ute på fjället eller i en lämplig värmestuga!

Skårgång

Deltagande

Anmäl dig till daniel.hedin@telemark.se och uppge om du är intresserad av topptur eller inte, så vi vet hur många som kommer och kan anpassa dagens aktiviteter efter intresse. Vi samlas startklara utanför värmestugan i Bydalen kl. 09.30, så ser vi vad vi hittar på sedan. Använd forumet för att fixa samåkning.

Eventuellt liftkort fixar var och en på egen hand och då dagen ifråga som alltid är en lördag gäller Bydalsfjällens rabatterade ”röd lördag”-priser – och kom även ihåg att vi har en allmän medlemsrabatt på säsongskort.

WTD anno 2020

Det är naturligtvis också fritt fram att åka på egen hand denna dag – det viktiga är att man åker telis! Oavsett vad du gör, dokumentera det gärna med någon av hashtaggarna #spreadtelemark eller #WorldTelemarkDay för att sprida löshälsglädjen så mycket som möjligt.