Upptaktshelg i Bydalen 2021

Efter förra säsongens fina utfall med flytten av upptaktshelgen till Bydalsfjällen såg vi fram emot att upprepa upplägget även denna vinter, men så kom ni-vet-vad emellan. Vi hade ändå länge förhoppningen att kunna erbjuda en anpassad resa, men senhöstens utveckling tillsammans med myndigheternas rekommendationer och restriktioner har gjort att vi inte längre ser detta som en rimlig möjlighet.

Samtidigt skulle det kännas snopet att ställa in evenemanget helt och hållet, särskilt med tanke på att det liksom det allra mesta av vår verksamhet i huvudsak försiggår utomhus, så därför kommer vi att erbjuda skidskola av klassiskt snitt under förmiddagarna på lördag och söndag den 16–17 januari, men utan några övriga kringarrangemang. Vill man resa långt, övernatta, äta lunchbuffé etc. står det därmed var och en fritt att göra det, så länge gällande restriktioner tillåter, men då på eget ansvar och egen bekostnad – klubben kommer endast ansvara för själva skidskolan.

OBS!
Förutsättningarna för skidskola och liftkort har ändrats. Se notis under ”Anmälan” i botten av sidan!

Skymning över Drommen

Skidskola

För endast 300 kr får du delta i skidskola både lördag och söndag förmiddag med klubbens instruktörer. Barn under 16 år gratis.

Kursgrupper

Grön Om du aldrig provat telemark tidigare.
Blå Fortsatt träning för dig som vill bli säkrare. Balans och svängteknik.
Röd För dig som åker i de flesta backar men vill utveckla din åkteknik.
Svart Du åker i och utanför alla sorters backar, ofta med skärande sväng.

Liftkort

Bokar du liftkort i samband med anmälan till skidskolan kostar detta 400 kr för dessa två dagar. Köper du liftkort själv gäller ordinarie priser. Kom också ihåg att vi har en allmän medlemsrabatt på säsongskort i Bydalsfjällen!

Utbildning pågår

Egen åkning

Eftersom årets upplägg i princip utgörs av två skidskoledagar i rad har vi ingen friåkningsnivå inom ramarna för klubbens aktivitet denna gång, utan det är just skidskola som gäller. Vill man åka helt fritt utan ledare (men kanske med teliskompisar på eftermiddagarna) får man därmed ombesörja allt praktiskt och ekonomiskt på egen hand.

Klubbmästerskap

Det kommer inte att bli tillfälle att hålla det sedvanliga klubbmästerskapet under helgen, så detta är framflyttat på obestämd tid, eventuellt till nästa år.

Fluffigt bättre

Medlemskap

För att vara med på upptaktshelgen så ska du självklart vara medlem. Medlemskapet löser du separat. Medlemsanmälan »

Frågor

Har du frågor angående arrangemanget kontaktar du Martin Hellberg:
070-655 40 22
martin.hellberg@telemark.se

Anmälan

Anmäl dig genom att skicka ett mail till martin.hellberg@telemark.se där du anger vilket alternativ du väljer (se nedan), vilken skidskolegrupp du vill gå i samt för vem anmälan gäller. Sätt sedan in motsvarande belopp på klubbens bankgiro 5646-1825 och ange ditt namn plus ”Bydalen” som meddelande. Mer detaljerad praktisk information skickas ut till anmälda deltagare närmare inpå evenemanget.

OBS!
På grund av rådande omständigheter kommer arrangemanget att genomföras under endast lördagen, med bägge skidskolepassen under en och samma dag. Platserna är nu också begränsade, så kontakta Martin enligt ovan och invänta bekräftelse innan du betalar!

Betalalternativ

  1. Skidskola och liftkort: 700 kr 500 kr (endast lördag)
  2. Endast skidskola: 300 kr
  3. Skidskola och liftkort barn: 400 kr 200 kr (endast lördag)
  4. Endast skidskola barn: Gratis

Det går bra att anmäla flera personer på samma gång, bara alla uppgifter och belopp är korrekta, men medlemskap löses alltid separat och kan inte ingå i anmälan till denna aktivitet. Sista anmälningsdag är torsdag 14 januari.

Midvinterfjäll