Säsongsstart vintern 2016–2017

Hösten är nu här på allvar med fallande löv, snålvind och nysnö på fjälltopparna och därmed vaknar även skidsuget till liv efter sommardvalan hos många av oss, så det är dags att börja planera för den stundande vinterns knäböjeri.

ÖTC:s program är under utveckling och det är även en del annat smått och gott på gång, så håll koll framöver. Närmast i tid ligger årets inköpskväll på Naturkompaniet den 27 oktober, med gedigen rabatt på det mesta i butiken, och den 13–15 januari blir det upptaktshelg i Ramundberget som vanligt. Mer information kommer senare, men boka in detta redan nu!

Till medlemsanmälan »

Vi vill också påminna om telemarkskalendern, som kommer uppdateras i takt med att vi dels färdigställer våra egna aktiviteter och dels får reda på andra arrangemang inom den svenska telemarkssfären – och har du något tips på endera får du gärna höra av dig! Glöm inte att du också kan lägga in egna kalenderhändelser, både i och utanför backen (mer info).

Varmt (eller kallt, så vi får nån snö) välkommen till en ny säsong!

Frösöberget

Ramis

Svängrum

Topptursdag

Skidglädje!