Aktiviteter

Program 2018–2019

 • 5–10 november

  Inköpsvecka på Naturkompaniet i Östersund.
  Läs mer…

 • 18–20 januari

  Säsongsupptakt i Ramundberget (framflyttad från tidigare datum 30/11–2/12).
  Läs mer…

 • 2 mars

  Firande av Världstelemarksdagen på lämplig skidort.
  Mer information kommer.

 • 14–17 mars

  Free Heel Fiesta i Kittelfjäll.
  Mer information kommer.

 • 4 maj

  Topptursdag och säsongsavslutning, troligen i Åre.
  Mer information kommer.

Se telemarkskalendern för fler aktiviteter som inte anordnas av ÖTC.

Veckoträning

Utöver ovanstående har ÖTC som ambition att åter erbjuda gemensam kvällsåkning med instruktör i Gustavsbergsbacken en gång i veckan under ett par månader i vinter. Vi återkommer när säsongens schema är fastställt.

Öppen skidskola

Detta är ett flexibelt system för att boka upp skidskoledagar, där deltagarna själva står för grupperingen och klubben står för instruktörerna.
Läs mer…

Medlemsträffar

Hittar du inte det du söker i programmet, eller vill du bara ha sällskap i backen nån dag? Då kan du lägga in en egen aktivitet i vår telemarkskalender! Vi kallar detta för medlemsträffar, som skiljer sig från ÖTC:s egna arrangemang genom att det inte är klubben som sådan som står bakom dem. Upplägget kring anmälningsförfarande, bokningar, eventuell betalning o.s.v. är därmed upp till deltagarna själva och kan anpassas efter evenemangets inriktning och ambitionsnivå. Här platsar alla former av aktiviteter som medlemmarna kan tänkas vilja göra ihop, så det är bara att skicka in det du vill hitta på – eller haka på något som passar dig! Kontakta styrelsen om du vill ha hjälp med att marknadsföra ditt arrangemang.
Lägg till evenemang »
Samåkningsforumet »