Aktiviteter

Program 2019–2020

 • 28 oktober–2 november

  Inköpsvecka på Naturkompaniet i Östersund.
  Läs mer…

 • 10–12 januari

  Säsongsupptakt i Bydalsfjällen.
  Läs mer…

 • 7 mars

  Firande av Världstelemarksdagen i Bydalsfjällen.
  Läs mer…

 • 12–15 mars

  Free Heel Fiesta i Kittelfjäll.
  Läs mer…

 • 9 maj

  Topptursdag och säsongsavslutning, troligen i Åre.
  Läs mer…

 • 17 juni

  Årsmöte i Östersund.
  Läs mer…

Se telemarkskalendern för fler aktiviteter som inte anordnas av ÖTC.

Veckoträning

Utöver ovanstående kommer ÖTC i vanlig ordning att erbjuda gemensam kvällsåkning med instruktör i Gustavsbergsbacken på måndagskvällar. I vinter blir detta i första hand under vecka 3–9, med möjlighet till förlängning efter sportlovet om intresse finns. Gratis för medlemmar!
Läs mer…

Öppen skidskola

Detta är ett flexibelt system för att boka upp skidskoledagar, där deltagarna själva står för grupperingen och klubben står för instruktörerna.
Läs mer…

Medlemsträffar

Hittar du inte det du söker i programmet, eller vill du bara ha sällskap i backen nån dag? Då kan du lägga in en egen aktivitet i vår telemarkskalender! Vi kallar detta för medlemsträffar, som skiljer sig från ÖTC:s egna arrangemang genom att det inte är klubben som sådan som står bakom dem. Upplägget kring anmälningsförfarande, bokningar, eventuell betalning o.s.v. är därmed upp till deltagarna själva och kan anpassas efter evenemangets inriktning och ambitionsnivå. Här platsar alla former av aktiviteter som medlemmarna kan tänkas vilja göra ihop, så det är bara att skicka in det du vill hitta på – eller haka på något som passar dig! Kontakta styrelsen om du vill ha hjälp med att marknadsföra ditt arrangemang.
Lägg till evenemang »
Samåkningsforumet »