Aktiviteter

Program 2020–2021

 • Måndagar (tills vidare)

  Försäsongsträning kl. 17–18 i ÖSK-skogen.
  Läs mer…

 • 2–7 november

  Inköpsvecka på Naturkompaniet i Östersund.
  Läs mer…

 • 15–17 januari

  Säsongsupptakt i Bydalsfjällen.
  Mer information kommer.

 • 6 mars

  Firande av Världstelemarksdagen i Bydalsfjällen.
  Mer information kommer.

 • 18–21 mars

  Free Heel Fiesta i Kittelfjäll.
  Mer information kommer.

 • Maj

  Topptursdag och säsongsavslutning, troligen i Åre.
  Mer information kommer.

Programmet är preliminärt och kan komma att utökas. Kom också ihåg att alla aktiviteter som inbegriper resor och/eller boende kan komma att ändras beroende på coronalägets utveckling och myndigheternas rekommendationer.

Veckoträning

ÖTC har som vanligt för avsikt att erbjuda gemensam (och gratis!) kvällsåkning med instruktör i Gustavsbergsbacken på måndagskvällar under ett (större) antal veckor efter nyår. Vi återkommer när vi fått besked från kommunen om vinterns fördelning av tider.

Öppen skidskola

Detta är ett flexibelt system för att boka upp skidskoledagar, där deltagarna själva står för grupperingen och klubben står för instruktörerna.
Läs mer…

Medlemsträffar

Hittar du inte det du söker i programmet, eller vill du bara ha sällskap i backen nån dag? Då kan du lägga in en egen aktivitet i vår telemarkskalender! Vi kallar detta för medlemsträffar, som skiljer sig från ÖTC:s egna arrangemang genom att det inte är klubben som sådan som står bakom dem. Upplägget kring anmälningsförfarande, bokningar, eventuell betalning o.s.v. är därmed upp till deltagarna själva och kan anpassas efter evenemangets inriktning och ambitionsnivå. Här platsar alla former av aktiviteter som medlemmarna kan tänkas vilja göra ihop, så det är bara att skicka in det du vill hitta på – eller haka på något som passar dig! Kontakta styrelsen om du vill ha hjälp med att marknadsföra ditt arrangemang.
Lägg till evenemang »
Samåkningsforumet »