Aktiviteter

Program 2017–2018

 • 14 november
  Inköpskväll och lavinföreläsning på Naturkompaniet.
  Läs mer…
 • 12–14 januari
  Säsongsupptakt i Ramundberget.
  Läs mer…
 • 3 mars
  Firande av Världstelemarksdagen i Bydalen.
  Läs mer…
 • 15–18 mars
  Free Heel Fiesta i Kittelfjäll.
  Läs mer…
 • 5 maj
  Topptursdag på Åreskutan.
  Läs mer…
 • 18 juni
  Årsmöte på Gamla Tingshuset i Östersund.
  Läs mer…

Veckoträning

Utöver ovanstående erbjuder ÖTC som vanligt gemensam kvällsåkning med instruktör i Gustavsbergsbacken på måndagar under vecka 2–9 samt 11–13. Gratis för medlemmar!
Läs mer…

Öppen skidskola

Detta är ett flexibelt system för att boka upp skidskoledagar, där deltagarna själva står för grupperingen och klubben står för instruktörerna.
Läs mer…

Medlemsträffar

Hittar du inte det du söker i programmet, eller vill du bara ha sällskap i backen nån dag? Då kan du lägga in en egen aktivitet i vår telemarkskalender! Vi kallar detta för medlemsträffar, som skiljer sig från ÖTC:s egna arrangemang genom att det inte är klubben som sådan som står bakom dem. Upplägget kring anmälningsförfarande, bokningar, eventuell betalning o.s.v. är därmed upp till deltagarna själva och kan anpassas efter evenemangets inriktning och ambitionsnivå. Här platsar alla former av aktiviteter som medlemmarna kan tänkas vilja göra ihop, så det är bara att skicka in det du vill hitta på – eller haka på något som passar dig! Kontakta styrelsen om du vill ha hjälp med att marknadsföra ditt arrangemang.
Lägg till evenemang »
Samåkningsforumet »