World Telemark Day 2020

Den årliga Världstelemarksdagen, instiftad av Telemark Skier Magazine, uppmärksammas för sjätte gången lördagen den 7 mars 2020. Dagen firas bäst genom att ta med sig en kompis (gammal eller ny) ut i backen/på fjället och böja knän för glatta livet tillsammans.

World Telemark Day 2020

Program

ÖTC fortsätter att fira denna begivenhet med en sammankomst i Bydalsfjällen. Vi träffas kl. 09.30 vid foten av Hovdeliften och åker sedan tillsammans på valfritt sätt (men alltid med lös häl, naturligtvis). Vi kommer även försöka ha instruktörer på plats så att den som vill kan få lite tips och trix, liksom folk som kan området väl och kan guida runt i systemet.

Medlemserbjudande

I samarbete med Bydalsfjällen kan ÖTC erbjuda liftkort och lunch på restaurang Drommen för totalt 265 kr per person, vilket är samma belopp som onlinepriset för bara liftkortet i vanliga fall (röd lördag). Detta erbjudande gäller endast vid anmälan i förväg genom formuläret nedan och endast för medlemmar.

Vi har även en allmän medlemsrabatt på säsongskort, som kan utnyttjas under hela säsongen.

Medlemsanmälan »

Deltagande

Utöver liftkort kostar det inget att delta, men för att vi ska kunna få en uppfattning om deltagarantal vill vi att alla som tänker vara med anmäler sig via formuläret nedan, oavsett om man vill utnyttja erbjudandet eller inte. Icke-medlemmar som vill hänga på är också välkomna och hör då av sig till styrelsen@telemark.se, så att vi vet hur många vi ska räkna in på morgonen.

I övrigt är det bara att dyka upp vid samlingen så gör vi det bästa av de förutsättningar som råder för dagen. Samåk i största möjliga mån och titta efter lösa hälar och ÖTC:s logga, så ses vi i backen!

WTD anno 2018

Det är naturligtvis också fritt fram att åka på egen hand, eller ännu hellre anordna egna medlemsträffar denna dag – det viktiga är att man åker telis tillsammans! Oavsett vad du gör, dokumentera det gärna med någon av hashtaggarna #spreadtelemark eller #WorldTelemarkDay för att sprida löshälsglädjen så mycket som möjligt.

Mer information om Världstelemarksdagen »

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan (medlemmar), eller genom att maila styrelsen@telemark.se (icke-medlemmar). Betalning sker via Payson i förekommande fall. Kontakta medlem@telemark.se vid frågor om anmälan eller betalning. Sista anmälningsdag för alla varianter är onsdag 4 mars, men skulle du av någon anledning missa den kan du också höra av dig till styrelsen@telemark.se så vi vet att du tänker komma ändå.

OBS:
Skriv i fritextfältet:

  • Eventuell specialkost om du väljer medlemserbjudandet
  • Om du är intresserad av (någon form av) instruktion under dagen