Om klubben

Östersund Telemark Club bildades 1988 av ett gäng telemarksentusiaster i vinterstaden Östersund. Klubben har idag medlemmar från hela landet och gör anspråk på att vara landets största telemarksklubb.

Klubbens huvudsakliga verksamhet är att organisera och genomföra telemarksskidskolor och övriga aktiviteter för sina medlemmar. Det övergripande syftet är att utveckla och sprida glädjen med telemarksåkning, båda bland de egna medlemmarna och i stort.

Arrangemangen genomförs bland annat vid anläggningarna i Bydalen, i Åre och på Frösön och är mycket uppskattade. Instruktörerna kommer huvudsakligen från den egna klubben som kontinuerligt fortbildar dessa. I dag har vi instruktörer för alla nivåerna grönt till svart.

Förutom arrangemangen är huvudsyftet med klubben att medlemmarna skall lära känna varandra och hitta (nya) kamrater med det gemensamma intresset telemarksåkning. Medlemmarna träffas ofta utanför arrangemangen och åker tillsammans, såväl i pisterna som på toppturer runt om i Jämtland.

Dokument

KONTAKT
Ordförande: Nina Erkenstam (nina.erkenstam@telemark.se)
Styrelseledamot: Martin Hellberg (martin.hellberg@telemark.se)
Styrelseledamot: Linn Smith (linn.smith@telemark.se)
Styrelseledamot: Johan Evensson (johan.evensson@telemark.se)
Webmaster: Kalle Brisland (webmaster@telemark.se)
Medlemsansvarig: medlem@telemark.se

Hela styrelsen: styrelsen@telemark.se

Postadress:
Östersund Telemark Club
c/o Nina Erkenstam
Koltrastvägen 15
836 70 Ås

Facebooksida:
www.facebook.com/ostersundtelemarkclub