Upptaktshelg i Ramundberget 2018

2018 års bidrag till ÖTC:s långa lista av upptaktshelger i Ramundberget arrangeras den 12–14 januari i vinter. Som vanligt blir det skidskola på förmiddagen och fri åkning på eftermiddagen – och för dig som bara vill åka fritt utan särskådning finns även den möjligheten.

Januarisnö

Allmän information

Ankomst till Ramundberget fredag eftermiddag (12/1) från 16.00. Nycklar och information fås av Martin Hellberg i sällskapsrummet på Fjällgården eller i Domherren D. Allmänt häng i sällskapsrummet under kvällen.

Ramundberget ligger ca 25 mil från Östersund. Lämplig resväg är Östersund–Vemdalen–Hede–Funäsdalen–Ramundberget. Transporten ordnar du själv. Samåk – billigare, roligare och bättre för miljön! Använd gärna vårt samåkningsforum för att prata ihop er.

Ingen trängsel

Skidskola

För endast 300 kr får du deltaga i skidskola både lördag och söndag förmiddag med klubbens instruktörer. Barn under 16 år gratis.

Samling vid Stjärnliften klockan 08.45. Kursen håller på till 12.00 båda dagarna.

Kursgrupper

Grön Om du aldrig provat telemark tidigare.
Blå Fortsatt träning för dig som vill bli säkrare. Balans och svängteknik.
Röd För dig som åker i de flesta backar men vill utveckla din åkteknik.
Svart Du åker i och utanför alla sorters backar, ofta med skärande sväng.

Liftkort

Delas ut vid samlingen för respektive grupp vid liften och samlas in igen på söndag eftermiddag. För dig som inte har liftkort som gäller i Ramundberget kostar det 500 kr för dessa två dagar (barn under 8 år gratis). Liftarna är öppna 09.00–15.00.

Upprop i skidskolan

Egen åkning

Vill du mjukstarta säsongen och åka skidor utan ledare men kanske med teliskompisar så är det givetvis här du hör hemma. Gratis!

Klubbmästerskap

Under helgen kommer även ÖTC:s vida berömda klubbmästerskap att genomföras. Vems hem kommer den åtråvärda vandringspokalen att få förgylla denna gång? Som vanligt kan alla delta och – framför allt – alla kan vinna!

Alla stilar är tillåtna

Boende och mat

För 1550 kronor får du:

  • Två nätter i självhushållslägenheter med 6 eller 10 bäddar invid Fjällgården. Ta med sänglinne, handduk, toapapper och tvål. Nytt för säsongen är att slutstädning ingår i logipriset.
  • Helpension från lördag frukost till avslutningsfika söndag eftermiddag.

Är du vegetarian, allergiker eller liknande ringer du själv till Fjällgården och ordnar med maten. Telefonnummer till Fjällgårdens restaurang: 0684-66 88 37.

Utökad vistelse

Vill du komma lite tidigare erbjuder Ramundberget ett specialpris om 250 kr för en sängplats (del i lägenhet) torsdagen den 11/1. Att det blir i samma lägenhet som resten av helgen kan ej garanteras. Detta erbjudande ligger utanför själva arrangemanget och bokas direkt via gruppbokning@ramundberget.se. Uppge namn, adress, mail och telefonnummer till den som ska ha bekräftelsen, samt för- och efternamn på ev. medresenär. Ange även att det handlar om en extra natt i samband med ÖTC:s evenemang.

Nära till allt

Medlemskap

För att vara med på evenemanget så ska du självklart vara medlem. Medlemskapet löser du innan du anmäler dig till upptaktshelgen. Medlemsanmälan »

Sammanfattning kostnader

Helpension 1550 kr
Liftkort två dagar 500 kr / under 8 gratis
Skidskola 300 kr / under 16 gratis

Frågor

Har du frågor angående arrangemanget kontaktar du Martin Hellberg:
070-655 40 22
martin@hellberg.se

En ny skiddag gryr

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Betalningen sker genom Payson. Har du frågor runt betalningen så skicka ett mail till medlem@telemark.se. Om helgen trots allt inte går att genomföra p.g.a. snöbrist (snöguden förbjude…) betalas pengarna tillbaka minus en liten avgift för att täcka klubbens administrativa utgifter.

Platserna är begränsade och som vanligt gäller principen ”först till kvarn…” så anmäl dig omgående! Sista anmälningsdag är onsdag 29 november.

OBS! Ange i fritextfältet:

  • Vilken skidskolegrupp du vill gå i (mycket viktigt)
  • Eventuella önskemål om boendekompisar