Första kvartsseklet firat

Lördagen den gångna helgen ägnades åt att uppmärksamma vår kära telisklubbs 25-årsjubileum – en försvarlig ålder i sammanhanget. Extra roligt var att se mixen mellan riktigt gamla och helt splitternya medlemmar!

Ögonen på bollen    Ute och cyklar    Allt på en gång
Sammanhållning

Ett tiotal personer slöt upp hos Cirkus Kul & Bus på eftermiddagen, där det vankades allehanda balans- och koordinationsövningar. Det tog där det skulle, så vi kanske får ta och köra cirkus som försäsongsträning framöver. Bra inställning, prov på inneboende talang, rejäla lunchkorvar och bara en bruten hand och blödande ankel på skadekontot. Good times! Stort tack till Patrik och Daniel för tre roliga timmar.

Rena snurren    Snurrigt värre    Snurr på saken
Instruktörsuppvisning

Efter stretch och dusch (båda nödvändigheter) bar det av till Arctura för finmiddag. 29 glada ÖTC:are, nya som gamla som gipsade, minglade, åt och förundrades över hur tornet skakade i den tämligen högljudda stormen. Bilder och filmer från dagen och de senaste årens verksamhet visades på stor duk under kvällen och Lena och Olle höll låda om gamla tiders upptåg respektive nya tiders landslagstävlingar. Vi tackar och bockar!

ÖTC på Termosen

Så, då var det första kvartsseklet avklarat. Nu satsar vi mot halvsekelfirandet!