Topptursdagen 2018

Lördagen den 5 maj är det dags för ÖTC:s traditionsenliga topptursdag tillika säsongsavslutning, där vi återigen satsar på snösäkra Åreskutan.

Uppåt!

Vi samlas vid macken i Björnänge (bredvid E14 strax innan Åre) kl. 08.30 och åker sedan vidare till den plats som enligt våra spioner bjuder på bäst snöförhållanden då.

Det blir en dag som kommer bestå av någon typ av topptur samt vid intresse en del med hopp och lek, självklart på skidor. Alla är välkomna, medlemmar som icke-medlemmar, även om din häl skulle råka sitta fast… 😉 Detta är en dag för alla då vi bara tar det lugnt och har det trevligt, men viss skidvana förutsätts.

Vi slår läger på lämplig plats vid lämplig tid under dagen och grillar korv tillsammans ute på fjället, i skenet av den vårsol vi alla vet kommer visa sig.

Alla på topp

Utrustning: Stighudar och ni som har lavinpaket tar med dem.
Matsäck: Valfri. Klubben bjuder på korv och bröd med tillbehör.
Transport: Sker på egen hand. Försök samåka i största möjliga mån.

Det kostar ingenting att följa med, men däremot vill vi att du anmäler ditt deltagande till styrelsen@telemark.se senast torsdag 3 maj så att vi vet hur många vi ska räkna in vid samlingen på lördagsmorgonen (samt hur mycket korv vi ska handla, så ange även om du vill ha ett vegetariskt alternativ).

Skulle den snabba snösmältningen sätta käppar i hjulet för framkomligheten meddelas ett eventuellt inställande av turen senast under fredagen till dem som anmält sig.

Spårläggning