Lägg till evenemang

Här kan du som ÖTC-medlem lägga till evenemang i kalendern i form av medlemsträffar. Instruktioner finns i botten av sidan.


* = obligatoriskt fält

Dina uppgifter

*

*

Titel

*
Ge evenemanget ett namn.

Tidpunkt

Upprepningen sträcker sig från Från till till

Klockan Klockan till  

Detta evenemang upprepas var(t) dag dagar vecka på veckor på månad den månaderna den år år

             

varje månad

Varje evenemang sträcker sig över dag(ar)

När du lägger till ett återkommande evenemang kommer en serie enskilda kalenderhändelser att skapas på de aktuella tidpunkterna inom tidsperioden.

Plats

Titel:  *
Skapa en ny plats eller börja skriva för att söka efter en befintlig plats.
Adress:  *
Ort:  *
Län: 
Land:  *

Beskrivning

Bild

Evenemanget saknar bild.


Slutför

Lösenord: *      


Instruktioner

  • När du väl skapat kalenderhändelsen kan du varken redigera den eller ta bort den, så titta igenom noga innan du skickar in den! Använd kommentarsfunktionen på evenemangets sida som nås genom kalendern om du behöver göra förtydliganden i efterhand, eller kontakta webmaster@telemark.se för större ingrepp.
  • Kom ihåg att ange kontaktuppgifter i beskrivningen ifall du vill att andra deltagare ska kunna komma i kontakt med dig på annat sätt än genom kommentarsfältet och/eller forumet. Informationen under ”Dina uppgifter” ovan publiceras inte automatiskt!
  • Om ditt evenemang sträcker sig över flera dagar kommer de valda start- och sluttiderna att gälla för varje ingående dag. Är detta inte vad du hade tänkt dig så klicka istället i ”Ingen specificerad tidpunkt” och ange eventuella hålltider i beskrivningen.
  • Kalendern innehåller en förberedd katalog över vanligt förekommande platser. Skriv in de första bokstäverna i titelfältet så får du en lista med matchande förslag. Finns inte din önskade plats med så är det bara att skapa en ny genom att fylla i nödvändiga uppgifter. Kom ihåg att döpa platsen till något lämpligt, eftersom den kommer att bli tillgänglig för alla andra under det valda namnet sedan. Behöver du bara precisera en existerande plats lite mer (t.ex. ifråga om samlingsplats) är det bättre att skriva detta i evenemangstexten istället för att skapa en helt ny plats.
  • Det är inte nödvändigt att lägga till en bild, men om du gör det så tänk på att den får vara högst 568×720 pixlar respektive 2 MB stor. Bilden kommer att visas i botten på evenemangets infosida, under beskrivningen.
  • Har du fyllt i allt korrekt och angivit rätt lösenord (finns i medlemsutskick eller på begäran från medlemsansvarig) kommer evenemanget att läggas in i kalendern och bli synligt för alla besökare direkt, men någon ytterligare annonsering sker inte. Kontakta styrelsen om du vill ha hjälp att marknadsföra din träff genom t.ex. medlemsutskick.