Ny topptursresa till Hemavan i april

Allt har sin början och det är nu dags för en ny klubbresa till en ny ort, vid en ny tidpunkt på säsongen och i en ny, mindre uppstyrd form – säg hej till Hemavan! Vi förlänger årets telemarkssäsong med ytterligare en resa med inriktning på vårvinter­skidåkning och toppturer den 18–21 april.

Hemavan är perfekt för skidbestigning och erbjuder många fina och lättillgängliga turer, med tiotals olika möjliga åk, i terräng som passar allt från nybörjare på topptur till mer luttrade åkare. Anmälan öppnar i slutet av februari, men kolla in infosidan redan nu – och kom sedan och utforska nya åk med oss under vårvinterns långa ljusa dagar!

Mer information »

Glesbygd

P.S. Anmälan till vår mer närliggande offpistresa Free Heel Fiesta i Kittelfjäll stänger imorgon söndag 18 februari. Skynda skynda!