Offpist från grunden

Är du nyfiken på offpiståkning och toppturer men känner inte riktigt att du har kunskapen eller erfarenheten för det? Sneglar du på vår ordinarie offpistresa Free Heel Fiesta till Kittelfjäll senare i vinter men är osäker på om du fixar den? I så fall har vi en lösning för dig!

ÖTC arrangerar nu en ny aktivitet med rubriken ”offpist från grunden” som går av stapeln i Bydalsfjällen den 26–28 januari 2024. Under två dagar rör vi oss runt i området, med både lift och stighudar, och tittar på hur man beter sig både uppför och nerför i skiftande förhållanden, på kalfjället likväl som i skogen. Sista anmälningsdag är fredag 5 januari.

Mer information och anmälan »

Sista skriket

P.S. Kom även ihåg upptaktshelgen i just Bydalen vecka 2, där vi nu är halvvägs genom anmälningsperioden!