Dags för säsongsupptakt!

Nu är anmälan öppen till säsongens upptaktshelg i Bydalsfjällen. I vanlig ordning är det helgen vecka 2 som gäller, alltså den 12–14 januari 2024 och sista anmälningsdag är den 23 december 2023, men i lika vanlig ordning är det först till kvarn som gäller så platserna kan ta slut innan dess.

Perfekt före

Upptaktshelgen innebär skidskola för alla upptänkliga nivåer, från grönaste blåbär till svartaste storfräsare, bra skidåkning, härlig gemenskap och naturligtvis ett klurigt klubbmästerskap. Detta vill ni förstås inte missa – och ta gärna med en kompis som åker eller är nyfiken på telis!

Mer information och anmälan »

Vi påminner även om att vi har en allmän medlemsrabatt på säsongskort i Bydalen, samt att anläggningen öppnar nu i helgen för den som inte kan vänta.

Vilket håll är ner?