Säsongsstart med barmarksträning

Sommaren håller på att ge sig och mörkret sänker sig allt tidigare, så innan vi vet ordet av kan det börja singla flingor från skyn också. Därför förklarar vi härmed säsongen 2020–2021 officiellt öppnad och tar tjuren vid hornen direkt genom att erbjuda gemensam försäsongsträning medan vi väntar.

Vi kommer köra backintervaller varvat med enklare styrketräning i skogarna vid ÖSK, rakt upp från centrala stan, kl. 17–18 på måndagar framöver. Hit är det bara att komma och hänga på efter vilja och ork, men det handlar inte om några pannbenspass utan ska mer ses som ett sätt att komma igång innan det är dags att sätta kroppen på riktiga prov i backen. Att det dessutom råkar passa perfekt som coronaanpassad aktivitet gör ju inte saken sämre…

Då for vi!

Läs mer »
Medlemsanmälan »

Såna här vill vi se