Bli medlem

Från och med säsongen 2021–2022 hanteras alla klubbens anmälningar genom tjänsten Idrott.se.

Anmäl dig som medlem genom att fylla i formuläret som nås via länken i botten av denna sida. Om du tidigare varit medlem i ÖTC (gäller endast säsongen 2020–2021 och framåt) eller i någon annan förening som använder sig av samma tjänst kommer systemet att känna igen dig efter de första stegen och du behöver inte uppge alla dina kontaktuppgifter igen.

Medlemskategorier

 • Vuxen
  Välj kategorin ”Medlemskap”, som är standardvalet.
 • Ungdom
  Kategorin ”Medlemskap” ersätts automatiskt av ”Ungdomsmedlem” om din ålder faller inom de uppsatta gränserna.
 • Studerande
  Välj kategorin ”Studerandesmedlem”.
 • Familj
  Utse en huvudmedlem som först fyller i anmälan för sig själv och väljer kategorin ”Huvudmedlem, familj”. Därefter kan övriga familjemedlemmar läggas till, som då kommer att kopplas till huvudmedlemmen.

Om du är återkommande medlem och vill byta medlemskategori och/eller lägga till eller ta bort familjemedlemmar kan du välja att göra en ny anmälan istället för att förnya ditt förutvarande medlemskap. Se medlemssidorna för mer information om medlemskapet.

När du anmält dig får du betaluppgifter via mail. Betalning sker i dagsläget via bankgiro med OCR-nummer, precis som en vanlig faktura. Om du inte har fått något mail, kontrollera då ifall du har någon form av automatisk inkorgssortering aktiverad (t.ex. ”Kampanjer” i Gmail), eller titta efter i spammappen.

Kontakta medlem@telemark.se om du har frågor kring anmälan.

Öppna medlemsanmälan »