Försäsongsträning 2021

Under hösten kommer ÖTC att hålla i lite gemensam försäsongsträning en gång i veckan för dem som vill. Tiden är kl. 17–18 på måndagar och vi håller åtminstone till en början till i ”gamla slalombacken” på ÖSK. Samlingsplatsen är där rullskidbanan korsar backen ungefär mitt på (karta) – men tänk på att man av säkerhetsskäl inte får springa eller cykla på själva asfaltytan. I år finns även en inhängnad byggarbetsplats ovan bussens vändplats vid korsningen Eriksbergsvägen-Skidspåret, så man får ta en omkrok om man kommer den vägen.

Varken föranmälan eller medlemskap krävs, utan det är bara att dyka upp och titta efter flåsande telisfolk. Vi kommer köra en blandning av backintervaller och enklare styrkeövningar, där ambitionen varken är att slå rekord eller bli helt utmattad, utan helt enkelt att komma i/bibehålla form innan snön kommer och vi kan gå över till skidor. Ta med vätska och gärna även någon form av underlag till styrkepasset nu när det börjar bli blött i markerna.

Träningarna drar igång den 6 september och håller sedan på så länge vädret är med oss och kommunen inte har börjat lägga ut snö för de tidiga skidspåren. Heja heja!

Uppdatering 29/9: På grund av bristande intresse ställs de återstående planerade passen i oktober in.

Å så tar vi iiiiiiii