Försäsongsträning

Under hösten kommer ÖTC att hålla i lite gemensam försäsongsträning en gång i veckan för dem som vill. Tiden är kl. 17–18 på måndagar och vi håller åtminstone till en början till i ”gamla slalombacken” på ÖSK. Samlingsplatsen är där rullskidbanan korsar backen ungefär mitt på (karta) – men tänk på att man av säkerhetsskäl inte får springa eller cykla på själva asfaltytan.

Varken föranmälan eller medlemskap krävs, utan det är bara att dyka upp och titta efter flåsande telisfolk. Vi kommer köra en blandning av backintervaller och enklare styrkeövningar, där ambitionen varken är att slå rekord eller bli helt utmattad, utan helt enkelt att komma i/bibehålla form innan snön kommer och vi kan gå över till skidor. Ta med vätska och gärna även någon form av underlag till styrkepasset nu när det börjar bli blött i markerna.

Träningarna drar igång den 7 september och håller sedan på så länge vädret är med oss och kommunen inte har börjat lägga ut snö för de tidiga skidspåren. Heja heja!

Uppdatering: Ovannämnda snöläggning planeras börja den 2 november, så därmed blir den 26 oktober det sista tillfället den här gången.

Å så tar vi iiiiiiii