Medlemsanmälan äntligen igång

Det tog betydligt längre tid än förväntat, men nu är vi äntligen igång med vårt nya medlemssystem, som vi hoppas kommer förenkla det administrativa arbetet framöver.

Anmälningsförfarandet är lite annorlunda än tidigare, men förhoppningsvis inte svårare. En viktig skillnad är att vi tills vidare endast kan ta emot betalningar via giroöverföringar med OCR-nummer, men vi bevakar möjligheterna att lägga till fler betalsätt senare.

Lyckligtvis har inköpsveckan hos Naturkompaniet, som brukar infalla ungefär nu, också blivit försenad på grund av helt andra anledningar och går av stapeln först vecka 49, så det är ännu gott om tid att lösa medlemskap för att få rätt till den rabatten.

Så, vad väntar du på? In och anmäl dig nu!

Medlemsanmälan 2021–2022 »

Hej vad det går!