Vinterns program

Vi är naturligtvis alla besvikna över att upptaktshelgen i Ramundberget gick upp i snörök i år igen. Men förtvivlen icke – det uppdaterade kalendariet innehåller fler tillfällen att böja knän och träffa likasinnade i vinter. Här är två av dem:

Tvådagarsskidskola i Åre

Alla som hade bespetsat sig på att få sin teknik skärskådad av ÖTC:s kunniga instruktörer i Ramis får en ny chans under vår skidskolehelg den 4–5 februari. I dagarna två vankas det utveckling och lärorikt skoj, oavsett om man är total nybörjare, glad amatör, fartdåre eller parkfreak. Det blir även en social aktivitet under lördagskvällen.
Mer info och anmälan »

Free Heel Fiesta i Borgafjäll

2012 års upplaga av FHF den 22–25 mars kommer att vara inriktad på offpiståkning och därmed komplettera den traditionella skidskolan ovan. Telemarkssvängen är ursprungligen en lössnösväng och i enlighet med tidigare års mantra ”back to basics” vill vi få fler att återupptäcka just detta. Vare sig man är nyfiken på att ta sina första staplande steg ut i orörd snö eller är van puderpumpare – eller någonting mittemellan – så kommer inte denna helg att göra någon besviken. Vi kommer ha grupper för alla nivåer, ledda av våra egna erfarna instruktörer. Sedan är det ju det beryktade klubbmästerskapet också…
Mer info och anmälan »

Det är mer på gång, så håll koll framöver!

Vi hoppas att vi får se så många som möjligt av er på våra aktiviteter i vinter – och lura gärna med bekanta!