Kom ihåg-lista för vintern

Snön har äntligen lagt sig ordentligt, vilket antagligen orsakar ordentligt sug i en och annan skidtarm. Vi föreslår därför följande åtgärder:

Free Heel Fiesta i Borgafjäll

Den 17–20 mars drar ÖTC åter till Borga för ytterligare en offpisthelg i djupsnöns tecken. Vi har grupper både för dig som är nyfiken på att lämna den preparerade backens trygga famn men inte riktigt vågat ta steget och för dig som sedan länge skyr pisten som pesten. Anmälan har preliminärt öppet till den 3 februari men kan komma att stänga i förtid om platserna tar slut fortare (detta hände ifjol).

Läs mer »

Veckoträning i Gustavsbergsbacken

Gemensam kvällsåkning med instruktör på stadssidan Frösöberget kl. 19–21 på måndagar. Två av åtta tillfällen är redan avklarade och förhållandena i backen har varit finfina båda gångerna, så ta chansen att få lite fin (och förhoppningsvis utvecklande) åkning mitt i stan. Gratis för medlemmar!

Läs mer »

Öppen skidskola

Vill du ha mer ingående instruktion än vad som ryms på GB-kvällarna kan du hyra en instruktör för en dag (med vissa villkor). Något mer prisvärt alternativ för telislektioner lär vara svårt att hitta…

Läs mer »

Aktivitetskalender

Du vet väl att klubben har en telemarkskalender som innehåller såväl egna aktiviteter som andra arrangemang som har med telemark att göra? För det har vi. Får du nys om något som borde vara med i kalendern får du gärna tipsa webmaster@telemark.se och om du som medlem vill styra upp en egen träff av något slag (i stort som smått) kan du själv lägga in den i kalendern direkt (lösenord för detta finns i medlemsutskick eller på begäran från medlemsansvarig).

Till kalendern »
Lägg till medlemsträff »

Barnutrustning

Skulle du vilja göra en insats för återväxten inom grenen men saknar utrustning för de små? Lugn, bara lugn – ÖTC har ett par telisuppsättningar i barnstorlek som kan lånas utan kostnad!

Läs mer »

Som alltid är du också välkommen att höra av dig till styrelsen med andra tankar, åsikter och förslag!