Säsongsstart, klubbjackor och höstreor

Hösten är här och det är dags att tänka på den kommande vintern – en vinter som vi hoppas blir lite mer lätthanterlig än den föregående. Medlemsanmälan är öppen sedan en tid tillbaka och vi välkomnar såväl gamla som nya medlemmar till en ny säsong med en serie pinfärska erbjudanden:

Klubbjackor

Äntligen finns det nu åter möjlighet att skaffa jackor med klubbens logga till ett finfint pris, så vill du uppgradera din garderob och både synas i backen och demonstrera din föreningstillhörighet på samma gång har du ett gyllene tillfälle nu! Byxor är ett valfritt tillval.
Läs mer »

Blandad höstrea

Rent-a-Plagg erbjuder just nu utvalda glasögon, lavingrejer, stavar och telemarksbindningar till rabatterat pris. Skynda fynda!
Läs mer »

Mer lavinutrustning + skidutförsäljning

Klubben har även satt ihop två egna erbjudanden med ytterligare lavinprylar från andra tillverkare samt skidor och bindningar (telemark + alpint) som gäller under en begränsad tid.
Lavinutrustning »
Skidor och bindningar »

Alla produkter som ingår i dessa erbjudanden levereras senare under innevarande år för att du ska kunna få glädje av dem under hela den kommande säsongen, men detta innebär också att det är lite bråttom med beställningarna, så läs vad som gäller och bestäm dig fort!

Liftkort

Vi vet att många undrar över hur det blir med vår mångåriga rabatt på säsongskort i Åre den här säsongen och sanningen är den att vi just nu inte vet svaret på den frågan. Vi förhandlar för fullt med Skistar och hoppas kunna lämna ett besked, vilket det än blir, under nästa vecka.

Bli arrangör

Har du en idé om någon aktivitet du skulle vilja att klubben anordnade och är villig att hjälpa till med detta? Som tack för hjälpen får du förutom den varma känslan av att vara i telemarkens tjänst även delta utan kostnad i den aktivitet som du är med och arrangerar. Kontakta styrelsen om du är intresserad, oavsett om du har en färdig idé eller bara känner att du gärna vill vara med ”på andra sidan skranket” sådär i största allmänhet. Kom också ihåg att du som medlem har möjlighet att lägga in egna aktiviteter (medlemsträffar) i kalendern om du vill ha sällskap på eller styra upp saker som klubben som sådan inte står bakom.

Varmt välkommen till en ny säsong med ÖTC!

Snöglädje