Liftkortsrabatten i Åre upphör

Jo, du läste rätt – tyvärr. På grund av betydligt striktare interna riktlinjer hos Skistar finns inte längre någon möjlighet till rena grupprabatter som enbart grundar sig på medlemskap hos oss och dessutom erbjuder de inga allmänna rabatter på enskilda destinationer längre, så även om läget vore annorlunda skulle vi fortfarande inte få något specialpris på enbart Årepasset den här gången. (Det finns dock en allmän onlinerabatt på MySkiStar All-passet på Skistars hemsida fram till den 31 oktober, för den som är intresserad av det.)

Det är härmed en tjugotalet år gammal epok som går i graven och vi har gjort allt vi kunnat för att få till en annan utgång, men kan nu inte göra annat än konstatera faktum. Men, misströsta inte riktigt än! Vi förhandlar vidare om ett nytt avtal inför framtiden, med andra villkor, och förväntar oss att kunna presentera någon form av resultat senare under hösten, så håll ut…

Under tiden vill vi påminna om alla andra medlemserbjudanden som vi har för tillfället:

Allt ovanstående upphör under den kommande månaden, så vänta inte för länge med att bestämma dig. Glöm heller inte bort de övriga stående förmåner och rabatter du fortfarande har som ÖTC-medlem, där den mest aktuella är inköpskvällen på Naturkompaniet den 29 oktober med 20 % rabatt på det mesta i butiken!