Åk med Erik Nordin i Bydalen!

Utöver att vi har flyttat vår upptaktshelg till Bydalen denna vinter kan vi nu även meddela att vi kan erbjuda skidskola med inriktning på parkåkning med friåkaren Erik Nordin under helgen! Eftersom denna aktivitet blev klar så sent kommer åkningen att anpassas efter deltagarna och inga speciella nivåkrav ställs, men du bör vara trygg på skidorna och inte vara rädd att känna dem släppa snön även om det bara är lite.

Anmäl dig genom att välja något av betalalternativen som innehåller skidskola, ange ordinarie skidskolegrupp (färg) i fritextfältet så att vi får en uppfattning om din skidåkning och skicka sedan ett mail till Martin Hellberg på martin.hellberg@telemark.se där du meddelar ditt intresse för parkåkningen. Har du redan anmält dig till upptaktshelgen och vill vara med i parkgruppen så skickar du ett mail till Martin snarast.

Beroende på snöförhållanden kommer det även att erbjudas friåkning med Erik på eftermiddagarna för dem som känner att det är dags att verkligen släppa loss själen och hälen. Denna aktivitet kostar inget extra och du kan delta oavsett vilken grupp du åkt med på förmiddagen. Mer information om detta får du när vi ses på plats i Bydalen.

Under tiden kan alla njuta av telemarksåkning på skärmen genom att söka på ”Erik Nordin” på YouTube!

Upptaktshelgen äger rum den 10–12 januari och sista anmälningsdag – om det fortfarande finns platser kvar då – är den 20 december.

Mer information och anmälan »

Erik Nordin hoppar i Fjätervålen