Dags för säsongsupptakt!

Säsongen 2018–2019 är nu officiellt igång, även om snön än så länge endast finns i våra drömmar. Vinterns program är under planering, men vi kan stolt meddela att vi denna gång valt att flytta tillbaka upptaktshelgen i Ramundberget till sin ursprungliga tidpunkt i början av vintern – dels för att slippa från den värsta midvinterkylan som januari visat sig kunna bjuda på och dels för att helgen åter skall bli en verklig upptakt precis i säsongens början. Så som den en gång var. Det var bättre förr. Ibland.

Det är fint i Ramis

Datumen för upptaktshelgen blir därför denna gång den 30 november–2 december, vilket i sin tur leder till att sista anmälningsdag är redan den 3 oktober för att vi skall uppfylla destinationens bokningsregler. Som en extra bonus samkör vi helgen med Stockholms Telemarksklubb som annars brukar hålla till i Vemdalen i december, så hugg din plats nu för de lär försvinna fort!

2018 markerar dessutom ÖTC:s 30-årsjubileum, vilket kommer uppmärksammas i just Ramundberget och även på lite andra sätt här under hösten, så håll utkik!

Medlemsanmälan 2018–2019 »
Upptaktshelg i Ramundberget »

ÖTC – en pigg 30-åring