Toppturshelg i Kittelfjäll

ÖTC:s toppturshelg Free Heel Fiesta infaller traditionsenligt helgen vecka 11, vilket denna vinter innebär den 15–18 mars 2018. Årets fiesta blir i Kittelfjäll där vi följer upp förra säsongens succé.

Hej hå, trampa på

Free Heel Fiesta står för frihet och snöglädje, och även i år fortsätter vi FHF-traditionen att med stighudar utforska fjällen bortanför liftområdet för att söka den orörda snön och de riktiga kanonåken. Vi vet att allt fler gillar den typen av åkning och att många andra känner sig nyfikna att prova och under detta arrangemang erbjuder vi något för er alla. Vi kommer ha gruppindelning utifrån deltagarnas ambitionsnivå och kunnande, så FHF passar alla nivåer av åkare förutsatt att man har någorlunda skidvana och kondition.

Mmm, skogspuder

Boka in den här helgen och kom och upplev dessa turer med oss! Mer information kommer efter jul- och nyårshelgerna. Håll uppsikt på webbplatsen, på Facebook och i inkorgen!