Skidtest och kvällsåkning i Gustavsberg

Gustavsbergsbacken öppnar för säsongen kl. 10 lördagen den 16 december och dagen till ära bjuder vår nya samarbetspartner Lagg & Hoj in till invigningsfest med skidtest. Det kommer finnas testskidor från Völkl, Extrem och Icelantic, för både alpint och telemark, så här finns goda chanser att orientera sig i utrustningsdjungeln! Backen (och skidtestet) håller öppet till kl. 16 och en och annan ÖTC-are lär dyka upp under dagen.

Lagg & Hoj »
Facebookevenemang »

Vi har nu även fått klart med vinterns träningstider i Gustavsberg och de är desamma som förut, d.v.s. kl. 19–21måndagar under vecka 2–9. Denna gång har vi även en öppning att fortsätta i tre veckor till efter ett sportlovsuppehåll, men om det blir så beror på tillgången till både deltagare och instruktörer, då bokningen bygger på att vi kan erbjuda ledarledd åkning. Som alltid är deltagandet gratis för medlemmar!

Mer information »

Gustavsberg