Läget i Ramis

Det har knappast undgått någon att vintern än så länge lyser med sin frånvaro. Ramundberget har för närvarande imponerande 3 (tre) centimeters snödjup, så det ser inte så ljust ut för upptaktshelgen. Det skall dock sägas att det är en del snö på väg under kommande helg och även nästa vecka, men hur mycket berorvilken av alla väderlekstjänster man väljer att sätta sin tillit till. Vi vet helt enkelt i nuläget inte om det kommer att räcka, men det finns fortfarande en möjlighet, även om den inte är jättestor.

Definitivt besked från Ramundberget får vi inte förrän några dagar i förväg, så vi håller anmälan öppen tills vidare och hoppas på det bästa. Kom också ihåg att vi omfattas av en snögaranti som innebär att om inte minst fem pister är öppna så får alla deltagare pengarna tillbaka, så det är tämligen riskfritt att chansa – men eftersom det innebär en kostnad för klubben att göra överföringarna behöver vi behålla en liten del (cirka 3%) av avgiften för att täcka utgifterna.

Vi återkommer så fort vi vet mer – och är det någon som är bundis med en schaman med väderexpertis är det nog läge att utnyttja den kontakten under tiden…