Free Heel Fiesta 2012

Efter två härliga år i Stora Blåsjön tar vi en paus och låter legenden gro lite grann. Istället styr vi nu kosan mot Borgafjäll och passar samtidigt på att renodla arrangemangets inriktning en del. Denna säsong vänder vi oss framför allt till dig som vill åka telemark offpist och gå toppturer som spänner över hela dagen, men det kommer även att finnas möjlighet att åka både i och utanför liftsystemet, där det finns bra skogsåkning.

Klöverfjället

Gles skog

Datumen är den 22–25 mars 2012 (torsdag–söndag vecka 12 – mitt emellan sportlov och påsklov). Boende sker i mindre stugor och på måltidsfronten är det helpension i vanlig ordning (lunch i form av matsäck eftersom vi har tänkt oss att vara ute på fjället på dagarna). Gemensam bastu finns.

Borgafjäll ligger 10 mil nordväst om Dorotea, 27 mil från Östersund – lika långt som till Stora Blåsjön – och precis som förut så ordnar vi bussar för alla som inte kan eller vill ta sig dit på egen hand. Det går dessutom att flyga mellan Stockholm och Vilhelmina.

Eftersom vi behöver bekräfta definitivt antal tidigare än förut kommer sista anmälningsdag att vara i slutet av januari, så börja planera redan nu. Observera även att detta kommer att utgöra en absolut gräns: vill man med så måste man ha anmält sig innan tiden går ut (eventuellt kan det bli fråga om en reservplats eller två).

Mer information, prisuppgifter och anmälningsformulär finns här.

Visst kommer du med?