Bild och film från Almåsa

Klubbdagen i Almåsa blev en smärre succé för det 15-tal medlemmar som vågat sig ut bland Offerdalsbygdens berg. Dagen inleddes med kraftigt snöfall, som sig bör, men det blev snabbt bättre sikt – och backarna var verkligen finfina! Ett fång instruktörer roade sig med kunskaps- och övningsutbyte under förmiddagen medan resten av gänget gav låren en omgång de sent ska glömma.

Vitt guld

Snö på berget

Goda utsikter

Sol, vind och… snö

Paus

Samling i backen (observera att i Almåsa kör man med Äkta Liftkort®!)

Instruera mera

Enhetliga instruktörer

Knäääna bööööj

Övning pågår

Vinterkänslan var påtaglig, men framemot lunch slog vårkänslan igenom med äkta sorbet i nedre delen av ”ICA-backen” och solen värmde verkligen gott. En handfull tappra knäböjare dröjde sig kvar till stängningsdags, då ett nytt snöoväder just hade drivit in från väster. Vältajmat!

Ingen panik – alla på en gång!

Full fart i svarta backen

Härliga åk

Fortfarande full fart i svarta backen

Almåsapuder

Vad vore väl en telisdag utan lite puder?

Tack till alla deltagare – och till Almåsa fritid – för en riktigt härlig dag!

…och här är en film från Mikael Lundin: