Uppdatering av webbplatsen

Inom de närmsta dagarna kommer klubbens webbplats att genomgå en välbehövlig uppdatering. Under tiden detta pågår kommer inga av de vanliga sidorna att vara tillgängliga, men man kan fortsatt lösa medlemskap direkt genom medlemssystemet, då detta är helt separat. Kontakta webmaster@telemark.se eller styrelsen@telemark.se om du behöver någon särskild information medan webbplatsen ligger nere.

Vi kommer ha en statisk startsida med den viktigaste informationen på under tiden som uppdateringen pågår bakom kulisserna, men notera gärna adresserna ovan i förväg om du tror att du kommer behöva dem.

Uppdatering 12/11: Uppdateringen är nu genomförd och webbplatsen är uppe igen. Det kan finnas vissa saker som ännu inte ser helt rätt ut, så hör gärna av dig om du upptäcker nåt som inte fungerar som det borde.

Hjälp?