Nytt försök med upptaktshelgen

Fjolårets upptaktshelg bidde bara en enkel skidskole­lördagstumme, men den här säsongen siktar vi på att faktiskt kunna komma iväg.

Den 14–16 januari bär det därför av till Bydalsfjällen, som alltid med skidskola på förmiddagarna och fri åkning på eftermiddagarna, samt givetvis det beryktade klubbmästerskapet. Vill man endast delta i skidskolan och inte bo över erbjuder vi ett reducerat pris för dagbesök och om man tvärtom vill stanna längre är det även gopris på logi och liftkort en dag i förväg.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förutsätter att du som deltar är fullvaccinerad och/eller immun mot covid-19. Eftersom läget är som det är kan omständigheterna komma att ändras fram till planerad evenemangsstart och om det trots allt skulle gå så illa att vi ändå måste ställa in alltihopa betalas anmälningsavgiften tillbaka, minus en smärre transaktionskostnad.

Just nu ser vi dock vintern an med tillförsikt, så välkomna till säsongsupptakt i Bydalsfjällen med ÖTC! Sista anmälningsdag 26 december.

Mer information och anmälan »

Kom också ihåg att ÖTC-medlemmar har rabatt på säsongskort i Bydalsfjällen, som öppnar för säsongen nu i helgen!

Fjällfärg