Lavindag och Ladängen

Nu är snart detta år till ända, men knappt har det nya hunnit börja innan ÖTC:s verksamhet drar igång på allvar. Här är de närmast förestående punkterna:

Upptaktshelg i Ramundberget

Helgen vecka 2 intar 40 hugade knäböjare äntligen Ramundberget igen – och vi kan konstatera att flytten från början av december var en god idé. Hur vi kommer göra i framtiden får vi utvärdera efteråt.

Onsdagar i Ladängen

Sent omsider fick vi klart att vi även denna säsong tilldelats träningstid i Ladängen på Frösön. Vi har bokat två timmar (19–21) på onsdagskvällar under tio veckor (3–12) och bjuder på kostnaden för alla medlemmar. Klubbens instruktörer finns i backen och kommer stå för lite olika övningar och aktiviteter, men vi återkommer mer i detalj om programmet senare. Det första tillfället är den 16 januari och då kommer vi att ha skidor och pjäxor i diverse storlekar tillgängliga för utlåning till nybörjare som vill prova på telemarkens ädla konst, så ta med nyfikna bekanta!
Läs mer »

Lavinorienteringsdag

Lördagen den 2 februari erbjuds klubbens medlemmar att delta i Åre Lavincenters avalanche awareness day till reducerat pris. Sista anmälningsdag till detta kommer vara den 14 januari och antalet deltagare är begränsat till åtta.
Läs mer »

Glöm heller inte bort att anmälan till Free Heel Fiesta i Borgafjäll den 14–17 mars stänger den 30 januari!

 
God jul och gott nytt år önskar ÖTC!

Santa Clause is skiing in Adelboden