ÖTC i ÖP

ÖP var som sagt på plats under gårdagens kvällspass i Ladängen, vilket resulterat i en artikel (både på webben och i tidningen) och ett inslag på ÖPTV:

Vår andra lokaltidning LT kom också förbi lite senare för en intervju och lite foton, men inget har dykt upp därifrån än så länge, så vi håller utkik. Kul att det är sånt intresse för vår ”lilla” klubb!

Vad gäller själva åkningen såg det tveksamt ut första halvtimmen, med en storskalig krock mellan ett antal folkrika träningsgrupper och sega köer därtill – man önskade verkligen att knappliften var en bygellift – men därefter tunnades det ut ordentligt och det blev mer effektivitet i det hela. Slalomklubben satte banor som vi gjorde vårt bästa för att undvika och kunskapstörstande telemarksåkare drog nytta av våra instruktörers närvaro. Mot slutet plockade alpingänget ner sina käppar, vilket öppnade ett riktigt fint stråk lössnö som de varit snälla nog att sladda upp åt oss. Sista kvarten innehöll backen nästan bara telisåkare, som äntligen kunde släppa loss ordentligt. Och hela tiden vräkte snön ner. Så ska det vara!

P.S. Glöm inte att anmäla er till skidskolan i Åre och offpisthelgen i Borgafjäll. Snart bara en vecka kvar innan anmälan stänger!