Testat tele random moonlight?

Östersund Telemark Club Forum Diskussioner Testat tele random moonlight?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5962 Svara
  Fia
  Gäst

  Hejsan! Har någon testat moonlights tele rando?http://www.moonlightmountaingear.com/products/bindings/tele-rando.html

  #5975 Svara
  Lars
  Gäst

  Hej!
  Jag har Tele Rando sedan februari. Jag har gjort ett inlägg på Facebook med bild på bindningen och en utförlig recension som du kan läsa i kommentarerna.
  Inlägg på facebook

  Har åkt ett par gånger till sedan dess. Senast så fick jag vid ett tillfälle svårt att få piggarna att greppa ordentligt i hålen framme vid tån på pjäxan. Tror att det berodde på att det blev snö och is i hålen på pjäxan. Det var kall snö som jag tror ömsom tinade och ömsom frös i solen.

  #5978 Svara
  Lars
  Gäst

  inlägg på facebook
  Skrolla ner till 9:februari.

  #5984 Svara
  Fia
  Gäst

  Tack 🙂 Jag köpte nytt senast 99 (övergick till plast och cavring då), så hoppat all teknisk utveckling sedan dess. Senaste åren har jag tänkt att det händer en del nu så lika bra vänta lite till. Kände att Tele rando tåget kanske är det jag ska hoppa på. Men de kostar ju så mkt och jag har läst olika recentiorer där det verkar som en del har haft mkt tekniskt strul och att supporten från moonligt inte funkat. Vill inte att de ska krångla. Hittade ett par nya skidor förra året och tänkte köpa bindningar och pjäser i år. Verkar som du är nöjd Lars, men att de vart lite strul. Hm…. Kanske väntar jag ett år till och hör fler erfarenheter och kanske Moonlight hittar ny producent. Eller så chansar jag. Har ju trots allt inte lagt pengar på tele grejer sedan 99.

  Gott att de blir kallt o snö igen 😀
  /Sofia

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Testat tele random moonlight?
Information om dig: