Anmälan till Free Heel Fiesta är öppen

Nu är det dags att anmäla sig till ÖTC:s återkommande offpist- och toppturshelg Free Heel Fiesta, som i vinter äger rum den 15–18 mars i Kittelfjäll. Även fjolårets upplaga var förlagd dit och efter den succé den innebar måste vi ju bara återvända, särskilt nu när det ser ut att kunna bli en riktig kanonvinter!

Kittelfjäll erbjuder ett brett urval av gles skog, rännor, raviner och stora ytor på kalfjället, som alla har sin särart allt beroende på rådande väderläge. Vi betade av en del av detta förra gången, men det finns mycket kvar att utforska!

FHF är öppen för alla nivåer av åkare, förutsatt att man har någorlunda skidvana och kondition – och ett intresse för eller nyfikenhet på offpiståkning. Sista anmälningsdag är söndag 4 februari.

Mer information och anmälan »

Lågt bland högfjällen

Högt bland högfjällen

Ovan skogen

Ner genom skogen