Känn dig kallad!

Östersund Telemark Club kallar till årsmöte måndagen den 19 juni 2017. Platsen är Kyrkgatan 49 i Östersund (mittemot Plaza) och tiden kl. 19:00. Samling i dörren för vidare lotsning till möteslokalen. Fika ingår!

Klubben har för närvarande ett stort behov av folk som är villiga att engagera sig i dess utveckling, styrning och aktiviteter. Alla som är intresserade av att vara med och påverka, arrangera eller helt sonika peka med hela handen, i stort såväl som smått, uppmanas härmed att göra slag i saken. Kontakta Bengt Collberg i valberedningen på telefon 070-375 65 70 eller e-post bengt.collberg@telemark.se för mer information i god tid före årsmötet om du känner dig träffad! Det går även bra att ställa frågor till sittande styrelse.

Väl mött i sommar!

Slå ett slag för telemarken