Säsongen 2014–2015

Nu är det hög tid att sparka igång en ny säsong, varför vi gör just detta. Medlemsanmälan är öppen och planer läggs för vinterns begivenheter. Just för tillfället är programmet bara halvfärdigt, men här är några saker som ligger nära i tid:

Försäljning av säsongskort i Åre

Liksom de senaste åren kommer Skistar att delta på Skidmässan på Berners i Östersund, vilken i år går av stapeln den 19–20 oktober. ÖTC:s medlemsrabatt om 15 % på säsongspass gäller endast under dessa dagar och endast om medlemsavgiften betalats senast den 15 oktober.
Läs mer »

Försäsongsträning

Kl. 17–18 varje måndag nu under hösten kommer vi att köra lite gemensam försäsongsträning i ÖSK-skogen. Bra för att komma igång – och även för att träffa lite klubbfolk såhär innan snön lägger sig.
Läs mer »

Håll utkik här på hemsidan efter övriga kommande aktiviteter och nyheter, för nu börjar det.