Inte slut än – klubbjackor, toppturer och en undersökning

Nog för att slutet på mars blev ovanligt varmt och i stort sett all snö försvann här nere i stan, men nu är aprilvädret här med det sedvanliga bakslaget – och uppe till fjälls finns det fortfarande gott om skidföre. Säsongen är därmed inte slut än!

Men först en kort tillbakablick:

Free Heel Fiesta

Årets upplaga av FHF drabbades av blida och blåst, men var kul ändå. Till i år hade vi inriktat arrangemanget mer tydligt mot offpist och toppturer under hela dagen, istället för att som förut ha mer traditionell skidskola på förmiddagarna och olika aktiviteter på eftermiddagarna. Tanken med detta är att låta FHF uppmuntra och utveckla den sidan av telemarksåkningen och istället lämna pistsidan åt våra övriga arrangemang. Nu skulle vi gärna vilja veta vad du som medlem tycker om denna uppdelning – bu eller bä? Mer av det ena? Mindre av det andra? Kombinera fritt? Säg din mening i denna forumtråd!

Ja! Nej! Kanske!

…och nu tittar vi framåt:

Klubbjackor

Nu är det klart med klubbjackorna till nästa säsong! Det blev Zenith II från Haglöfs, med tillhörande byxor som valfritt tillval – till ett riktigt gopris. Beställ nu!

Läs mer »
Zenith II

Fjällfest

Sedan har vi Fjällfest i Storulvån den 19–22 april. ÖTC deltar liksom ifjol genom att erbjuda telemarksturer för både mindre och mer övade, som det heter. Dessutom kommer telisfriåkaren Per Jonsson att finnas på plats och berätta om sina förehavanden.

Läs mer »
Fjällfest

Topptursdag

Lördagen efter att Åre stänger kommer ÖTC:s sedvanliga topptursdag, där vi går upp på Skutan någonstans, grillar och njuter vårsorbet. Snöläget ser än så länge bra ut på höjd, så vi räknar med att köra – det brukar hålla betydligt bättre än man kan tro. På kvällen blir det avslutningsmiddag i Östersund.

Läs mer »
Topptur

Årsmöte

I början av juni håller ÖTC årsmöte. Kom och träffa klubbens funktionärer och gör din röst hörd. Tid och plats meddelas senare.
Klubbat och klart