Upptaktshelg!

Då var det dags att åter blicka framåt mot stundande skidsäsong och vad passar då bättre än just en upptaktshelg? Den 12–14 januari 2018 åker vi som vanligt till snösäkra Ramundberget, där finfina pister och glada kamrater hägrar, så häng med du med!

Insikter och utsiker

I Ramis kör vi skidskola för alla nivåer på förmiddagarna och åker fritt på eftermiddagarna – och skulle du vilja åka fritt hela dagen istället är det också just fritt att göra det. Icke att förglömma har vi det internationellt erkända(?) klubbmästerskapet att se fram emot också, där det aldrig på förhand går att tippa vem som ska avgå med segern…

Sista anmälningsdag är den 29 november och som brukligt är det kapplöpning till den berömda kvarnen för att erhålla malningstillstånd.

Mer information och anmälan »

Lössnö!