Jul, veckoträning och FHF

Juletiden är över oss, även om vädret inte riktigt vill inse faktum. Men skam den som ger sig! Vi blickar som alltid framåt och ser två aktuella saker i kristallkulan:

Veckoträning

De senaste åren har vi hållit till i Ladängen på onsdagskvällar, men som den som följt medierapporteringen på sistone har sett så är detta ett högst osäkert företag den här vintern. Vi har därför flyttat vårt pass till Gustavsbergsbacken och därmed även bytt dag från onsdag till måndag, med den 11 januari som det första av åtta tillfällen. Det är i skrivande stund inte 100,0 % bekräftat att det blir just så, men vi känner oss säkra nog för att gå ut med det.

Mer information »

Free Heel Fiesta

Nu är anmälan till vinterns stora offpisthelg den 17–20 mars öppen! Tre dagar i de snörika trakterna kring Borgafjäll är något alldeles extra (det vet vi av erfarenhet). Sista anmälan är den 3 februari.

Mer information och anmälan »

God jul och gott nytt telisår önskar ÖTC!

Telistomte #1

Telistomte #2

Telistomte #3

Telistomte #3