Upptaktshelg i Ramundberget

Då så, go’vänner, är det dags att vinkla blicken mot Härjedalen och vårt klassiska tillhåll Ramis! Helgen vecka 1, d.v.s. den 8–10 januari 2016, drar vi åter dit för vår lika klassiska säsongsupptakt, där vi välkomnar gamla som nya, närboende som långväga, kunniga som nybörjare.

Instruktion pågår

Det blir som vanligt (frivillig) skidskola på förmiddagarna och (efterlängtad) fri åkning på eftermiddagarna, samt givetvis (garanterat) trevligt samkväm med andra knäböjare, kända som okända. Här är platsen och tillfället för att återuppliva gamla vänskapsband, eller knyta nya – och för att ro hem ÖTC:s eftertraktade vandringspokal i det beryktade (men samtidigt väldigt tillgängliga) klubbmästerskapet. Kom med du med! Sista anmälningsdag är den 29 november.

Mer information och anmälan »

…åsså en liten film från ifjol: