Öppen skidskola

Lagom till det nya året introducerar vi en nyhet som vi kallar ”öppen skidskola”. Tidigare har vi haft som upplägg att i ett tidigt skede boka upp en heldag på en bestämd plats någon gång under säsongen för vår skidskoleverksamhet (utöver den som ingår som en del i upptaktshelgen). Nu provar vi ett nytt system, där deltagarna själva istället får samla ihop sig kring en valfri tidpunkt och plats – och så ordnar klubben instruktörer eftersom.

Läs mer »

För den som är sugen på offpiståkning, vare sig man är van eller ovan vid sådan, kan vi även meddela att anmälan till Free Heel Fiesta i Borgafjäll den 12–15 mars nu har öppat! Sista anmälningsdag är onsdag 28 januari och platserna är begränsade, så det är lite snabba ryck som gäller.

Sedan har vi just dragit igång onsdagsträningarna i Ladängen också. Gratis!

Exklusivitet i Ladängen