Ramis, Ramis, gamle vän

Så var ännu en upptaktshelg i Ramundberget till ända och på grund av snöläget i stora delar av landet var det också just en efterlängtad säsongspremiär för många. Det var lite kallt, visst, men ingen större fara egentligen och det berömda Ramisföret visade sig åter, särskilt under söndagen.

Nya sittliften

Nya sittliften

Det är fint i fjällen

Det är fint i fjällen

Det var inte speciellt mycket annat folk i backen heller, så skidskolorna hade mer eller mindre fritt spelrum. Vi hade även förmånen att få ett par gästspel av Olle Collberg, klubbens representant i landslaget, där vi vanliga dödliga kunde se hur det går till på en lite annan nivå.

Olle pratar racing

Olle pratar racing

Slutligen gick årets bejublade klubbmästerskap av stapeln i form av snowracer-race, där vissa lagt ner mer energi på utstyrseln än andra. Efter vissa överläggningar stod Björn Johansson som segrare och får nu sköta om den glamorösa vandringspokalen under det närmsta året. Gratulerar!

Full fart i klubbmästerskapet

Full fart i klubbmästerskapet

Nu ser vi framåt igen. Ingen Ladängsstart imorgon den 15:e, alltså, men vi hoppas på att vädret tillåter ytterligare en efterlängtad premiär nästa vecka – det får ju inte vara för kallt heller…

Kom också ihåg att anmälan till Free Heel Fiesta i Borgafjäll vecka 11 är öppen, vilket den kommer att vara till och med den 29 januari – men inte längre!