Puderparadiset i Borga!

Fjolårets upplaga av FHF lär inte gå till historieböckerna som en av de bättre, men satan i gatan vilken revansch det blev i år! Borgafjäll visade sig ha ännu större potential än vi tidigare trott. Sådana överraskningar gillar vi.

Paradiset

Paradiset

Kalfjällsgruppen på fredagen hade visserligen inte alltför mycket för sina ansträngningar och de som tog sig över Borgasjön fick också gå en hel del för sina visserligen fina åk. Återigen var det lightgruppen som fick ut mest av den första dagen genom att leka i skogen på baksidan liften.

Kan man åka här?

Kan man åka här?

Men sedan! Lördagen blev en riktig kanondag, där alla begav sig till helt oprövade marker – det är fullt möjligt att vi var de första som över huvud taget kommit på att åka skidor där vi nu gjorde det. Den skog vi hittade går knappt att beskriva – glest, brant, tätt, flackt, jämnt, kuddar, småklippor, raviner, kullar, rännor, gator… Maken till lekstuga har sällan skådats!

Upp

Upp

Längre upp

Längre upp

Längst upp

Längst upp

Ner

Ner

Perspektiv

Perspektiv

Bara att leka

Bara att leka

Mmm, fluff!

Mmm, fluff!

Åsså lite snabbt hophafsad action:

Ni som inte var med i år missade verkligen något helt otroligt! Blåsjön, du har mött din överman.