Teliscamp 2022

ÖTC bjuder in till en inspirationshelg den 9–10 april i Åre för alla som vill testa att åka park och freeride med några av Sveriges bästa telemarksåkare.

På plats kommer bl.a. parkåkaren och telemarksförebilden Andreas Sjöbeck vara liksom årets 9:a i JVM tillika världscupsdebutanten Alvin Noaksson m.fl. Tillsammans kommer vi under två dagar åka och hänga på berget, dela erfarenheter och inte minst inspireras av varandras färdigheter i att åka med lös häl.

Vi vänder oss särskilt (men naturligtvis inte enbart!) till dig som redan åker alpint och nu är sugen på att testa telemark. Om du saknar utrustning hjälper vi dig att förmånligt hitta de grejer som du saknar.

X marks the spot

Deltagande

Helgen är kostnadsfri i sig men vi vill att du anmäler ditt deltagande till erik.noaksson@gmail.com eller 070-278 22 44 så att vi har koll på vilka som kommer och att du då också berättar om du behöver hjälp med utrustningen. Vi kommer utgå från Rödkullen kl. 10:00 båda dagarna där ÖTC:s flagga kommer finnas. Lunch äter vi i backen där det passar och middag på lördag har vi ambitionen att äta tillsammans på byn. Deltagarna står för mat och liftkort själva.

Sista anmälningsdag är den 8 april, eller den 6 april om du behöver hjälp med att fixa utrustning.

Ta chansen att komma igång och få testa på att åka med lös häl tillsammans med oss i årets fetaste häng där du får en unik chans till inspiration och tips från några av Sveriges bästa telemarksåkare. Vi syns i Åre!

Rotera mera