Bydalsfjällen

Bydalsfjällen är en välkänd skidort för de flesta östersundare (liksom många fler) och erbjuder en lugnare miljö än storebror Åre, med betydligt mindre trängsel även under högsäsong. Många barnfamiljer brukar hålla till här, men det finns bra åkning för alla nivåer och efter stora snödumpar erbjuds lättillgänglig offpiståkning av hög klass.

Bydalsfjällen erbjuder ÖTC:s medlemmar rabatt på säsongskort enligt nedanstående tabell. Rabatten gäller såväl individuella medlemmar som familjemedlemmar. Barn 0–7 år åker gratis.

Säsongskort 2018–2019

Kategori Ordinarie pris Medlemspris Rabatt
Vuxen 4200 kr 3150 kr 25,0 %
Ungdom (8–15 år) 3300 kr 2500 kr 24,2 %

Korten kan köpas på plats på försäljningsställena i Bydalen eller vid Drommen så fort anläggningarna öppnat och erbjudandet gäller sedan under hela säsongen. Har man inget passande keycard sedan tidigare tillkommer en kostnad på 50 kr för detta.

Kassapersonalen kommer att kontrollera att köparen är medlem i ÖTC vid inköpstillfället, vilket sker genom att man uppvisar legitimation för samtliga personer som gör anspråk på rabatten (för minderåriga utan egna id-handlingar räcker det att uppge personnummer).

Observera att man måste ha löst medlemskap under innevarande säsong för att få rätt till rabatten. För att slippa obehagliga överraskningar när man står i liftkortskassan är det också en god idé att kontrollera att man har fått bekräftelsemailet med medlemsnummer som skickas ut från vårt anmälningssystem när man betalar medlemsavgiften – annars finns det risk att man inte finns med i medlemsregistret och kontrollen ovan kommer då att ge negativt svar. Är man osäker kan man kontakta medlem@telemark.se för att ta reda på sin medlemsstatus.