Öppen skidskola

Vi prövar nu ett nytt grepp på skidskoleverksamheten, efter ett förslag som inkommit från medlemmarna. Vi kallar detta ”öppen skidskola”, vilket går ut på att istället för att långt i förväg boka upp en specifik dag, med risk för krockar med andra saker som kunskapstörstande knäböjare kan tänkas ha för sig, så låter vi dem som är intresserade av skidskola själva samla ihop sig till en på egen hand vald tidpunkt – och så fixar vi en instruktör när gruppen blivit tillräckligt stor.

Intag position

Så här går det till:

 1. Skapa en ny tråd i underforumet Skidskola, med en titel enligt formatet:
  ”plats datum tid” (t.ex. ”Bydalen 7/2 10.00″). Lägg fram ditt förslag och se till att ange en lämplig samlingsplats.
  eller

  Skriv ett svar i en existerande tråd där plats och tidpunkt passar dig.

 2. Uppge dina kontaktuppgifter och din nivå:
  Grön Om du aldrig provat telemark tidigare.
  Blå Fortsatt träning för dig som vill bli säkrare. Balans och svängteknik.
  Röd För dig som åker i de flesta backar men vill utveckla din åkteknik.
  Svart Du åker i och utanför alla sorters backar, ofta med skärande sväng.
 3. Vi tar oss an grupper om minst 4 deltagare åt gången (den övre gränsen är mer flytande). Håll därför koll på din tråd och hör av dig till skidskola@telemark.se så snart som möjligt när deltagarantalet nått en lämplig nivå. Ange vilket tillfälle (vilken forumtråd) du rapporterar för.
   
 4. Invänta bekräftelse och betala sedan in 150 kr per person till klubbens bankgiro (instruktioner kommer via mail). OBS: Liftkort tillkommer och införskaffas av varje deltagare för sig, helst i förväg.
   
 5. När alla gruppens betalningar inkommit skickas en slutgiltig bekräftelse ut och anmälan betraktas som definitiv. Skulle inte alla deltagare ha betalat inom rimlig tid ställs dagen in och de som redan betalat får tillbaka sina pengar.
   
 6. De ä bär å åk!

Observera att det är trådstartarens ansvar att stämma av deltagarantal – klubbens funktionärer kommer inte att lusläsa skidskoleforumet på egen hand.

Vi påminner också om veckoträningen i Gustavsbergsbacken på måndagar, där viss enklare instruktion finns att tillgå med lite kortare varsel.